vrijdag 12 april 2013

Grande Project ~ 4 en 5

Weer een kleine update van het Grande Project. Nu 4 en 5 in een bericht.

Ik heb het de afgelopen weken zo druk gehad. Het haken is er een beetje bij ingeschoten. Op mijn werk is het zo druk dat we besloten hebben te gaan overwerken. Eenmaal thuis had ik geen fut meer om aan de poncho te beginnen.

Tijdens het paasweekend zijn we een weekendje weg geweest en heb ik wel lekker kunnen haken.


Ik heb niet alleen gehaakt. Ik heb gezellig met mijn vader de Via Botanica (>7,5 km) gelopen. De Via Botanica doorkruist één van de mooiste valleien van Luxemburg. In de lente (meestal met Pasen) word je overweldigd door de bloei van wilde narcissen. Maar helaas... Narcissen in overvloed. Helaas nog niet in bloei.

Nog een paar toeren en dan is de poncho op lengte. Helaas. Ik werk er met veel plezier aan.

De vlaggenlijn heb ik gemaakt tijdens mijn zwangerschapsverlof. Omdat we niet wilden weten of we een zoon of dochter kregen heb ik de kleuren neutraal gehouden. Hij heeft voor het raam gehangen i.p.v. een naambord.

Op de blog van Maaike kun je een volledige update vinden van Grande Project ~ 4 en Grande Project ~ 5.

Iedereen een fijn weekend. Geniet van het mooie weer.Dat hebben we wel verdiend! Ik ga weer een poging wagen bloeiende narcissen te spotten op de Via Botanica.

Liefs,
Marie-Thérèse


2 opmerkingen:

  1. lovely colours for a poncho. Beautiful!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oi amiga, adorei todas as novidades do teu blog, também trago novidades no meu blog para ti contar, confira e depois deixe um comentário para eu poder saber o que achastes,abraços do Brasil.
    http://www.titacarre.com
    http://elo7.com.br/titacarre

    BeantwoordenVerwijderen