zondag 24 februari 2013

Lucky me!

Jeej, 2 volgers!!! De aanhouder wint. Wat leuk dat jullie mij willen volgen!

Zo slecht de week begon, zo goed is hij geëindigd. Maandag kreeg ik de rekening voor de Kinderopvang gepresenteerd. Niet leuk. 4 Maart zit mijn zwangerschapsverlof er helaas weer op. Plannen gewijzigd. Stoppen is geen optie. Dan moet ik mijn geweldige collega's missen en ik kan niet stil zitten. Dan komen de muren op me af. Gelukkig heb ik een geweldige moeder en schoonouders die deze taak op zich gaan nemen.

Het leuke nieuws is dat ik voor de eerste keer gewonnen heb met een challenge. Ik volg Maaike van creJJtion al een tijdje. Ze maakt zo'n mooie dingen!!! Ik mag samen met Alessandra het nieuwe Catania Grande garen gaan testen. M'n hart maakte een sprongetje toen ik het las. Ik kon het niet geloven. Ik ga een babyponcho haken voor ons kleine meisje. Ze is 27 november 2012 geboren.
Later meer...

Een tijdje geleden had ik mezelf via Facebook ook opgegeven voor een Driver Experience om de nieuwe Volvo FH te testen. Woensdag kreeg ik het bericht dat ik deze experience gewonnen heb!

Mijn week kan dus niet meer stuk! Misschien wordt het tijd om toch maar een Staatslot te kopen. Het geluk lacht me toe. Of loop ik nu iets te hard van stapel ;-D?


1 opmerking:

  1. lucky you that you've received your yarn!!! I'm still waiting for it.....
    in the meantime, I wish you a good work!!! enjoy it and see you soon,
    xxx Ale

    BeantwoordenVerwijderen