zaterdag 23 maart 2013

Grande Project ~ 1 & 2

Maaike zelf heeft de aftrap genomen. Het verslag van Grande Project ~ 1 vind je op haar blog. Zeker het kijken waard, Maaike maakt zo'n mooie dingen!

Afgelopen donderdag heeft ze Grande Project ~ 2 op haar blog gepubliceerd. Toch wil ik nog even de Nederlandse versie plaatsen.

Ik vind het een hele eer om samen met Maaike en Alessandra het garen te mogen testen. Veel eerder dan verwacht heb ik het garen mogen ontvangen. Ik kwam thuis van een heerlijke wandeling met de kinderen en de hond toen er een gezellige envelop op de deurmat lag. Ik maakte de envelop open en daar zat een nog gezelliger pakje in. Zo leuk ingepakt. Met een heel lief kaartje erbij. Het haken en testen kan beginnen!Mijn voornemens waren al een poncho te gaan maken voor mijn dochtertje. Met het garen van Drops Paris. Dezelfde als ik voor mezelf aan het maken ben, maar dan wat aangepast. De kraag bestaat uit een aantal granny's, verder afgewerkt met granny stripes.
De baby poncho zou veel te groot worden, dus heb ik toch maar gekozen voor een patroon met
alleen granny stripes.
Zoals Maaike al aangaf heb ik gekozen voor de kleuren wit, rose en groen. Maaike heeft de kleur lichtblauw nog bijgevoegd. Deze kleur ga ik zeker gebruiken! Ik ben er zeker van dat het een mooi geheel gaat worden. Nu alleen nog het kleurverloop bepalen.
De poncho gaat beginnen met de kleur rose, dan een toer wit en een toer groen. De rest van het kleurverloop ga ik al hakende bepalen omdat ik er nog niet helemaal uit ben.
Ik kan heel veel inspiratie halen uit de werkstukken van Maaike. En ik ben er van overtuigd dat dat nu zeker weer gaat lukken!


 
Ik ben zeer benieuwd naar het werk van Maaike zelf. Van het werk van Alessandra heb ik al een glimp opgevangen op haar blog. Ben erg benieuwd naar het eindresultaat.

 
A.s. woensdag kun je Grande Project ~ 3 vinden op het blog van Maaike. 
 
Liefs,
Marie-Thérèse

Geen opmerkingen:

Een reactie posten